Wonen in Villa Sijthoff Wassenaar

Villa Sijthoff is een bijzondere manier van kleinschalig wonen voor ouderen, ongeacht welke beperking u heeft. De huiselijke sfeer die er heerst waar één ieder elkaar kent en waar individuele aandacht normaal is. Met een betrokken en deskundig team dat samen met u en uw familieleden er voor zorgdraagt dat het leven prettig en vol geluksmomenten is. “Samen genieten van het leven, zoals het bedoeld is”. U bepaalt hoe u wilt leven. Als dit niet meer mogelijk is, nemen wij dit vraaggericht over.

Doordat het deskundige team u kent ontstaat er een 24-uurs zorg die optimale persoonlijke zorg en begeleiding voor u en uw familieleden biedt. Bewoners die zichzelf kunnen zijn en eigen keuzes maken, zijn vrolijker en gelukkiger. Dat is de gedachte achter Villa Sijthoff. Onze bewoners hebben de regie van hun leven in eigen hand. Het deskundige team past zich aan de ouderen aan die er wonen. Binnen Villa Sijthoff staat elke bewoner als uniek persoon centraal.

“In Villa Sijthoff kunt u volledig ontzorgd en verzorgd wonen”

Wilt u op de hoogte blijven? Volg ons dan!

Wat biedt wonen in onze villa u?

In onze villa beschikt u over uw eigen huurappartement met badkamer. Door het behoud van karakteristieke details van het gebouw, is elk appartement in onze zorgvilla uniek. U bepaalt bovendien zelf de inrichting en aankleding van uw appartement. Indien gewenst, helpen wij u hier graag bij. De grootte van een appartement in Villa Sijthoff Wassenaar varieert. De grotere appartementen zijn geschikt voor bewoning door twee personen.

  • Een uniek en eigen appartement
  • De huur is incl. alle voorzieningen
  • De dagelijks heerlijke maaltijden zijn inbegrepen
  • De schoonmaak wordt voor u gedaan
  • Een vrijblijvend en divers activiteitenprogramma
  • Alle ondersteuning om uw leven te leiden zoals u dat wenst
  • Indien nodig 24-uur per dag, zeven dagen per week persoonlijke zorg

Aanbod van woonruimte bij Villa Sijthoff Wassenaar

Wilt u graag weten welke woonruimtes nog beschikbaar zijn in onze villa? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaande knop.

Als u vragen heeft of graag een bezichtiging wilt inboeken, dan kunt u dit doen via onze afsprakenpagina of door te bellen met onze locatiemanager via 070 204 00 11.

“Ik kan naar mijn bridge-avond,
zonder me zorgen te maken over de zorg van mijn vrouw”

Heeft u interesse?

Inschrijven voor een rondleiding in Villa Sijthoff kan via de aanvraagpagina op deze website. Via deze pagina kunt u ook specifieke vragen stellen en uw eventuele wensen kenbaar maken.

Join our Newsletter

We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

Contact Us

We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.